Colecta Anglia

Colecta originala nesortata superioara Anglia – este o colecta de foarte buna calitate compusa din articole de imbracaminte si incaltaminte moderne, fara defecte, multe noi si cu etichete si de asemenea, articole pentru casa. Marfa este ambalata in baloti de 120-150 kg.


Colecta originala nesortata provenita de la magazine de caritate din Anglia – este ambalata in baloti de 120-160 kg, contine articole noi cu eticheta, articole cu grad mediu de uzura si articole uzate dar in procent mic.


Colecta originala banca de textile provenienta Anglia – este ambalata in baloti de 140-180 kg, contine atat articole noi cu eticheta, articole cu grad mediu de uzura, dar si articole uzate.

Colecta Germania

Colecta originala nesortata Banca de textile Germania – este o colecta de calitate medie cu articole atat bune si foarte bune, dar si articole cu uzura. Compozitia este diversa: imbracaminte, incaltaminte, accesorii, articole pentru casa si marfa este ambalata in saci de 8 – 12 kg.

Colecta Elvetia

Colecta originala nesortata Elvetia – de anul acesta va oferim o colecta moderna si de buna calitate adusa din Elvetia. Compozitia este diversa, atat imbracaminte cat si articole pentru casa. Procentul de articole cu uzura este mic.

 

Aceste colecte au preturi diferite si sunt negociabile in functie de cantitatea achizitionata.

Pentru oferta de pret, va rugam trimiteti necesarul dumneavoastra si va contactam in scurt timp cu o oferta personalizata.