Compania noastra comercializeaza en gross imbracaminte si incaltaminte second-hand. Avem partener principal o asociatie caritabila din Anglia si de asemenea furnizori stabili din Anglia si Germania.

Categoriile pe care le comercializam sunt: marfa sortata si colecta original nesortata, asa cum sunt colectate si sortate de partenerii nostri. Noi nu sortam si nu intervenim in niciun fel asupra marfii.

1. MARFA SORTATA

Aceasta categorie cuprinde o gama variata de sortimente cu articole de imbracaminte, incaltaminte, articole casnice si diverse, sortate dupa mai multe criterii:

a. In functie de calitate:

– CREMA – articole moderne, fara defecte, fara pete, procent ridicat de articole noi, multe cu eticheta, branduri consacracte.
– CALITATEA I – articole moderne, procent mediu de articole noi, unele cu eticheta, procent mic de articole cu usoara uzura. Incaltamintea nu are desperechiate si nici articole din cauciuc sau pentru lucru.

b. In functie de categoria distincta de articole:

– tricouri, bluze, camasi, fuste, rochii, lenjerie intima, colanti, sutiene, articole fitness, geci, sacouri, incaltaminte pentru dame.
– tricouri, camasi, pantaloni, sacouri, geci, incaltaminte, articole din piele pentru barbati.
– articole pentru sport, treninguri, hanorace, blugi, articole marime XXL, toate UNISEX.
– articole nou-nascuti, bluze, tricouri, camasi, pantaloni, incaltaminte, geci, salopete copii pana la 8 ani.
– lenjerie pat, prosoape, perdele, draperii, articole pentru casa.
– bijuterii, accesorii.

Toate articolele sunt ambalate in saci de iuta cusuti si cantaresc intre 15 si 35 kg.
Pentru amanunte, vizitati pagina MARFA SORTATA

2. MARFA NESORTATA COLECTA ORIGINALA

Aceasta categorie contine articole diverse de la imbracaminte si incaltaminte pentru dame, barbati si copii, pana la accesorii, genti, curele si articole casnice, lenjerie pat, prosoape etc.
Marfa este nesortata si este comercializata asa cum a fost colectata. In functie de modul in care a fost colectata marfa, sunt mai multe clasificari ale colectei originale, si implicit preturi diferite.
Ambalarea este specifica fiecarui furnizor.
Pentru amanunte, vizitati pagina MARFA NESORTATA COLECTA ORIGINALA

Pentru detalii accesati pagina Catalog produse. Preturile sunt negociabile in functie de cantitatea achizitionata.