Va prezentam cateva sortimente de articole sortate pe care le comercializam, lista completa o gasiti in rubrica CATALOG PRODUSE

 1. Mix de vara pentru dame cal. CREMA – sortimentul contine un mix de imbracaminte de vara pentru dame, alcatuit din rochii, bluze, camasi, fuste subtiri, costume baie, topuri, toate moderne si foarte bune calitativ, branduri diverse.
 2. Mix de imbracaminte pentru barbati cal. CREMA – sortimentul contine un mix de imbracaminte pentru barbati, alcatuit din camasi, tricouri, pantaloni, sacouri, geci, cravate, pulovere subtiri, moderne, foarte bune calitativ, branduri diverse, sezon primavara-vara.
 3. Mix vara pentru barbati cal. CREMA – contine tricouri, sorturi, pantaloni scurti, camasi cu maneca scurta, diverse branduri, calitate foarte buna.
 4. Mix pentru copii – contine un mix cu articole pentru nou-nascuti, dar si tricouri, camasi, bluze, rochite, incaltaminte pentru copii pana la 10 ani.
 5. Bluze din matase pentru dame cal. CREMA sau cal. I – sortimentul contine bluze si camasi din matase moderne.
 6. Rochii pentru dame cal. CREMA sau calitatea I – sortimentul contine rochii subtiri de vara moderne.
 7. Tricouri polo calitatea I – sortimentul contine tricouri subtiri cu maneca scurta si lunga, pentru dame si barbati, procent redus de articole cu uzura.
 8. Tricouri cu maneca scurta pentru barbati, cal. I – tricouri din bumbac diverse branduri, sunt moderne si foarte putine pot avea usoara uzura.
 9. Camasi cu maneca scurta si lunga pentru barbati cal. I – camasi de vara subtiri, predomina cele din bumbac, si veti gasi si de matase, calitatea este foarte buna.
 10. Imbracaminte sport cal. CREMA – contine diverse articole sport, tricouri, bluze, sorturi, echipament fitness, unele sunt noi, multe sunt de firma, nu contine articole groase.
 11. Treninguri cal. I – contine pantaloni si bluze de trening, treninguri complete, din bumbac dar si sintetice, multe branduri consacrate.
 12. Incaltaminte de vara cal. CREMA – incaltaminte separata de dame sau barbati, calitatea cea mai buna, moderna, fara defecte.
 13. Mix de vara cal. I – incaltaminte de vara pentru barbati si dame, calitate buna, moderna, fara desperecheate, unele perechi pot avea un grad mic de uzura.
 14. Mix H&M – un sortiment de foarte buna calitate ce contine numai articole brand H&M pentru dame si barbati: tricouri, bluze, camasi, bluze matase, pantaloni, genti, bijuterii. Procent ridicat de articole noi cu eticheta. Nu sunt articole cu uzura sau defecte. 80% sunt pentru sezon primavara-vara.
 15. Prosoape – prosoape din bumbac, diverse dimensiuni, grad mic de uzura.

Lista completa cu sortimentele pe care le comercializam o gasiti la pagina CATALOG PRODUSE.

Pentru toate sortimentele de marfa preturile sunt negociabile in functie de cantitatea achizitionata.